Hungarian (formal)Deutsch (DE-CH-AT)English (United Kingdom)Slovenčina (Slovenská republika)

Borvacsora a Chateau Dereszla Boraival 2010. március 19.

Borvacsora a Chateau Dereszla Boraival 2010. március 19. napján 19:00 órai kezdettel.

alt
A Borokat bemutatja: Bai Edit, borász
 
 
Aperitif
 Sauvignon Blanc 2009, száraz – Chateau Dereszla
 
A séf üdvözlete:
Meglepetés falatok
*
Marhahátszín carpaccio zöldség – tatárral, házikenyér
Tokaji fordítás 2004, száraz – Chateau Dereszla
 
*
 
Hízott kacsamáj roston sütve, kaláccsal, mangóval
Tokaji Furmint késői szüret, 2007 - Chateau Dereszla
 
*
 
Császárhús, bárány, erdei gombás árpagyöngyrizottó, sültpaprika mártás
Tokaji Kabar 2007, száraz - Chateau Dereszla
 
*
 
Aszúban áztatott püspökkenyér, vaníliás mascarpone, mézes körte sorbet
Tokaji aszú, 5 puttonyos 2005 - Chateau Dereszla
 
***
 
6.000 Ft/ fő
 
 

Ossza meg másokkal az IWIW-en is! 

 


Oroszlános Borvendéglő, Tállya | Powered: Joomla! | Created: webszter | Design: ratsy