Borvacsora a Chateau Dereszla Boraival 2010. március 19.
Borvacsora a Chateau Dereszla Boraival 2010. március 19. napján 19:00 órai kezdettel.

A Borokat bemutatja: Bai Edit, borász
Aperitif
Sauvignon Blanc 2009, száraz – Chateau Dereszla
A séf üdvözlete:
Meglepetés falatok
*
Marhahátszín carpaccio zöldség – tatárral, házikenyér
Tokaji fordítás 2004, száraz – Chateau Dereszla
*
Hízott kacsamáj roston sütve, kaláccsal, mangóval
Tokaji Furmint késői szüret, 2007 - Chateau Dereszla
*
Császárhús, bárány, erdei gombás árpagyöngyrizottó, sültpaprika mártás
Tokaji Kabar 2007, száraz - Chateau Dereszla
*
Aszúban áztatott püspökkenyér, vaníliás mascarpone, mézes körte sorbet
Tokaji aszú, 5 puttonyos 2005 - Chateau Dereszla
***
6.000 Ft/ fő