Hungarian (formal)Deutsch (DE-CH-AT)English (United Kingdom)Slovenčina (Slovenská republika)

Terra Madre nap

alt

 
Az 1 éves Slow Food Tokaj Convivium idén is megünnepli a Slow Food mozgalom megalakulásának évfordulóját, a Terra Madre napot. A jeles esemény alkalmából ismét borvacsorára várunk minden kedves érdeklődőt az Oroszlános Borvendéglőbe. Török Eszter iparművész a régi magyar hagyományok szerint a természetben fellelhető anyagokból (kukoricacsuhé, virágok stb.) adventi hangulatot varázsol. Bevezet mestersége rejtelmeibe és a részt vevőknek alkalma nyílik kézügyességük kipróbálására. Az elkészült darabok remek díszei lehetnek a karácsonyfának vagy ajándékként is megállják a helyüket. Szeretettel várunk mindenkit az Oroszlános Borvendéglőbe 2010. december 10. napján. A kézműves program 18:00 órakor a kandallóval fűtött pinceborozóban kezdődik, majd 19:30 órától ünnepi borvacsorára invitálunk mindenkit. A vacsora témája a Zempléni erdők ízei. A vacsorához helyi pincészetek borait szervírozzuk: Árvay Családi Pincészet (Rátka); Majoros László Pincészete (Tarcal); Pendits Szőlőbirtok (Abaújszántó); Szent Benedek Pincészet (Tállya); Vineum Borház (Tállya). A kiváló borokhoz Baranczó Attila az Oroszlános konyhafőnöke által kreált menüt kínáljuk:
 
Chef üdvözlete
 
2002 Tokaji Szamorodni száraz, Szirmay - kúria

Vadpástétom hecsedli lekvárral

Fácánleves

Vaddisznósült erdei gombákkal

Csokoládéhab áfonyával
 
 

Ossza meg másokkal az IWIW-en is! 

 


Oroszlános Borvendéglő, Tállya | Powered: Joomla! | Created: webszter | Design: ratsy