Hungarian (formal)Deutsch (DE-CH-AT)English (United Kingdom)Slovenčina (Slovenská republika)

Recept pályázat

A Slow Food Tokaj Convivium recept pályázatot hirdet.

Pályázni lehet bármilyen étel recepttel, amely kapcsolódik és illeszkedik a Tokaj-hegyaljai borvidékhez és annak közvetlen környezetéhez (Bodrogköz, Hegyköz, Taktaköz, stb.), felhasználja ennek a vidéknek a hagyományos nyersanyagait (hús, hal, gabonaféle, zöldség, gyümölcs, gomba, stb.), és elkészítésében, ízvilágában megjeleníti és tartalmazza a vidék történelmi konyha-kultúráját.
Pályázni lehet továbbá mindenfajta házilagosan elkészített termékkel (lekvár, befőtt, aszalvány, méz, sajt, savanyúság, stb.) és annak receptjével együtt, amely a vidék hagyományosan honos nyersanyagaiból készül és vegyszert (tartósítószert) nem tartalmaz.
A pályázatnak tartalmaznia kell a pályázó nevét és értesítési címét.
A beküldött pályázati anyag elbírálási értékét emeli, ha a pályázó a recept illetve a termék mellé leírja annak történetét, kialakulását és forrását is.
A legjobb receptet vagy terméket a Convivium 50.000 Ft-tal jutalmazza.
Beküldési határidő: 2010. szeptember 30.
Eredményhirdetés: 2010. december 10. (a Földanya Napja)
A pályázatokat a következő címre kérjük küldeni:

Oroszlános Borvendéglő
 3907 Tállya, Rákóczi út 23.
A borítékra kérjük ráírni: Pályázat

 

Ossza meg másokkal az IWIW-en is! 

 


Oroszlános Borvendéglő, Tállya | Powered: Joomla! | Created: webszter | Design: ratsy