-
SLOW FOOD TOKAJ CONVIVIUM
In November 2009, we established, in conjunction with Tokaj Pendits Vineyards, the Slow Food Tokaj Convivium. Founded in 1989, Slow Food promotes biodiversity, taste education, an unhurried lifestyle and the protecti...
-
Ha a múlt évben lemaradt azért, ha tavaly már kipróbálta és tetszett, akkor azért jöjjön el az Oroszlános Borvendéglőbe Tállyára, ahol hagyományteremtő módon idén is a pezsgőé lesz a főszerep.
2010. december 04. 17:00 órai kezd...
-
RÁADÁS MÁRTON NAP!!!
Márton-napi libás borvacsora az Oroszlános Borvendéglőben
2010. november 20. napján 19:00 órakor
Szeretnénk azokat a Vendégeinket is meglepetés ajándékkal és finom libás falatokkal megörvendeztetni, akik...
-
Let’s take a part in an unforgettable traditional grape harvest in Tokaj – Hegyalja. Get to know the difficult way to collect the „treasure” of Tokaj, and let’s take home the final product as your wage pay.
&...
-
A kínálatban olyan különlegességek szerepelnek, mint a Tiszai ponythalászlé, vargányás lecsó és a Bor, mámor... Bényén oly nagy sikert aratott Báránypörkölt dödöllével.
Mindenkit szeretettel várunk augusztus 28-án i...
-
7th August 2010
Tokaj wines, tastes of the Zemplén, Erdőbénye winemakers, the cream of local Tokaj-Hegyalja restaurants, church concerts, jazz, folk and world music, play area, sheep chasing, tea house, music for young and old
 ...
-
„Ételek, borok és művészetek harmóniája”
Zenés borvacsora a „Kiváló Művészeti Fesztivál” díjas
Zempléni Fesztivál keretében 2010. augusztus 15 – én,
Európa közepén, Tállyán Tokaj – Hegyalj...
-
Saint Wenceslaus’ Day
25-26. September 2010, Tállya, Tokaj-Hegyalja...
-
A Tokaj-hegyaljai Történelmi Borút Egyesület tisztelettel meghívja Önt kiállítónak a
Szalonna és Szamorodni Találkozása rendezvényére.
A rendezvény idejére elhelyezését kiállítási pavilonjainkban térítés mentesen biztosítjuk.
H...
-
Tállyán az Oroszlános Borvendéglőben az egykori Szirmay-Kúriában
2010. május 8–9.
A „Borok és Falatok” kóstolóprogram keretében ismerje meg a Szirmay-kúria borait – válogatott, házi készítésű borfalatok társas...
-
A Slow Food Tokaj Convivium recept pályázatot hirdet.
Pályázni lehet bármilyen étel recepttel, amely kapcsolódik és illeszkedik a Tokaj-hegyaljai borvidékhez és annak közvetlen környezetéhez (Bodrogköz, Hegyköz, Taktaköz, stb.), felhaszn...
-
Oroszlános Borvendéglő
2010. április 24. szombat 19:00 óra
...
-
4 nap 3 éjszaka, bőséges falusi reggelivel, ahogy azt nagyapáink szerették
Gyertyafényes borvacsora 1 alkalommal
4 boros grátisz borkóstolás a Szirmay kúria boraiból
Ár: 27.500 Ft/ fő/ 3 éj
Gyerekeknek 0-3 éves kor...
-
Oroszlános Programnaptár 2010.
...
-
Borvacsora a Chateau Dereszla Boraival 2010. március 19. napján 19:00 órai kezdettel.
A Borokat bemutatja: Bai Edit, borász
Aperitif
Sauvignon Blanc 2009, száraz – Chateau Dereszla
A séf üdvözlete:
Meglepetés falatok
*
M...
-
We invite you and your partner for a special wine dinner on 13.02.2010. at 6 pm, in the Oroszlános wine restaurant.
Menu By Attila Baranczó chef
Goose Liver Paté, dried apric...
-
Kocsonyafesztivál 2010. február 19 – 21.
Immár hagyományként idén is részt veszünk a miskolci Kocsonyafesztiválon, ahol szeretettel várjuk mindazokat, aki ismerik és szeretik az Oroszlánost, és akik most ismerkednek vele.
Az Erz...
-
A nagyböjt előtt egyen egy jót fél áron!
2010- ben ismét TORKOS CSÜTÖRTÖK!
Újra lehetőséget adunk régi és új vendégeinknek, hogy élvezzék kínálatunkat most
FÉL ÁRON!!
Szeretettel várunk mindenkit, aki el...
-
Tokaji borokhoz illő borkorcsolya receptverseny
A tokaji bor a világon mindenütt ismert hungaricum, Japántól az USÁ-ig számos rajongója van. Szeretnénk, ha a magyar konyhákban, a magyar asztalokon is az őt megillető helyre ke...
-
X. Jubileumi Kocsonyafesztivál
2010. február 19–21. (Miskolc–Tállya)
A csomag tartalma:
2 éjszaka szállás;
Bőséges reggeli;
Első este gyertyafényes borvacsora;
Transzfer Miskolcra, a Kocsonyafesztivál helysz...